Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها وقتی برای خرید وارد بازار می‌شویم لباس‌های زیادی با برندهای خارجی پشت ویترین مغازه‌ها خودنمایی می‌کنند و عده‌ای هم صرفا به واسطه همین مارک‌ها و برندها اقدام به خرید می‌کنند غافل از اینکه ۷۰ درصد از پوشاک موجود بازار ایرانی است. ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، هر چند از نگاه بازاریابی، نام و نشان یک محصول دارای ارزش مهمی است تا جایی که ذهن مشتری را تا اندازه‌ای برای خرید آماده می‌کند و یک «برند» به اندازه‌ای در بین فروشندگان اعتبار دارد که عده‌ای معتقدند برندها ماهیتی اجتماعی دارند و به کالا حیات می‌بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در میان مصرف‌کنندگان هم ذهنیت‌های مختلفی درباره برند وجود دارد. عده‌ای معتقدند که اگر کالایی برند نباشد کیفیت ندارد و در این میان برخی هم به دنبال معروفیت مارک‌ها بوده و عده‌ای هم صرفا نگاهشان به اقوام و دوستان است تا ببینند که آنها چه مارکی را تایید می‌کنند.

براساس همین ذهنیت است که مارک‌بازان وارد بازار شده و برای خرید یک برند خاص ویترین‌های مغازه‌های شیک و به اصطلاح خاص را رصد می‌کنند تا مبادا از غافله برند عقب بمانند و با چنین گرایش شدید به برندهای خارجی متاسفانه جامعه ما را به یک جامعه مصرف‌گرا تبدیل می‌کند و اکثر جوانان به دنبال خرید لوازم خانگی، پوشاک و حتی مواد غذایی خارجی هستند بدون اینکه توجه کنند که برندهای ایرانی هم می‌تواند نیاز او را هم‌پای برند خارجی تأمین کند.

در راستای رواج پدیده اجتماعی «برندگرایی» بخش زیادی از تولید‌کنندگان ما به ناچار به سمت مارک‌دوزی می‌روند تا بتوانند محصول خود را زیبا جلوه دهند و برای مخاطب جذاب کنند از این روست که پدیده مارک‌دوزی چند سالی است که بیش از گذشته شایع شده و کالاهای با کیفیت ایرانی صرفا به این دلیل که برند نیستند و خریدار ندارند، با مارک تقلبی خارجی و بعضا با قیمت‌های بالاتر به‌فروش می‌رسند.

به اعتقاد کارشناسان امر تبلیغات، تعداد زیادی از جوانانی که به سمت برند می‌روند صرفاً نارضایتی از کالای ایرانی ندارند، بلکه تحت تأثیر حرف‌ها و احساسات غالب در جامعه به‌سوی«برندگرایی» کشیده شده‌اند و گرنه بسیاری از کالاهای ایرانی هم‌پای کالای خارجی قادر به رقابت هستند و نیاز مصرف کننده را تأمین می‌کنند.

ابراهیم شهریاری دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان اعتقاد دارد که ما بهترین پوشاک را در کشورمان تولید می‌کنیم و بهترین نخ دنیا را داریم اما کم‌کاری‌های گذشته سبب شده نتوانیم از این فرصت برای ایجاد اشتغال جوانان کشورمان به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه پوشاک خوب و با کیفیت ما را با برندهای خارجی در کشور توزیع می‌کنند افزود: متاسفانه فرهنگ غلط جامعه سبب می‌شود که همان جنس تولید داخل را به اسم کالای برند خارجی به ما بفروشند.

دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان کرمان و در بخش گلبافت لباس کار کارگران شهرداری و کارگران بعضی از شرکت‌های صنعتی و معدنی استان تولید می‌شود گفت: این لباس‌ها قبلا از چین و ترکیه وارد می‌شد.

وی با اشاره به رصدی که از بازار پوشاک در استان کرمان انجام شده عنوان کرد: در حال حاضر 70 درصد کالاهایی که به اسم کالای خارجی در بازار ما فروخته می‌شود تولید داخلی و ایرانی است در حالی‌که این کالاها با مارک و برند خارجی در بازار توزیع و فرخته می‌شود و حدود 20 تا 30 درصد این پوشاک خارجی هستند.

روح‌اله منزلی رئیس صنف پوشاک استان کرمان نیز با بیان اینکه در گذشته حجم بالایی از پوشاک موجود در بازار قاچاق بود اظهار داشت: خوشبختانه افزایش قیمت دلار باعث شد که قاچاق پوشاک دیگر به صرفه نباشد.

وی با اشاره به اینکه قاچاق پوشاک در بازار ما بسیار کم و محدود شده و واردات و قاچاق پوشاک دیگر صرفه اقتصادی ندارد مگر برای کسانی که وابسته به رانت هستند بیان کرد: کاهش پوشاک قاچاق در بازار کاملا مشهود و ملموس است.

رئیس صنف پوشاک استان کرمان با بیان اینکه خیلی از کالاهایی که امروز در بازار به اسم کالای خارجی به دست مصرف‌کننده می‌رسد تولید داخل است گفت: متاسفانه به واسطه فرهنگ و باور غلطی که در بین مردم وجود دارد تولیدکننده مجبور است که جنس ایرانی را هم با اسم و برند کالای خارجی بفروش برساند.

وی با اشاره به اینکه پوشاک ایرانی، پوشاک عالی و بسیار خوبی بوده و سطح تولیدات ما به اندازه‌ای است که می‌توانیم با تولیدکنندگان سطح بالای دنیا رقابت کنیم عنوان کرد: پیراهن جعبه‌ای در هیج جای دنیا مانند ایران تولید نمی‌شود و متاسفانه به واسطه فرهنگ غلطی که در جامعه وجود دارد تولیدکنندگان ما اجناس با کیفیت ایرانی را با اسم خارجی به بازار عرضه می‌کنند.

8.3 میلیارد دلار پوشاک قاچاق وارد کشور شد«ایرانی بپوش»|شرایط زنجیره تولید پوشاک را اصلاح کنید/ لزوم مبارزه جدی با پوشاک قاچاقذی‌نفعان اجازه اجرای گام دوم طرح برخورد با پوشاک قاچاق را ندادند

منزلی با بیان اینکه تولیدکنندگان ما نیازمند اعتماد مردم و حمایت دولت هستند افزود: در این صورت است که ما نه‌تنها می‌توانیم بازار داخلی را در اختیار بگیریم که صادرات خوبی هم می‌توانیم داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه این مشکل در جامعه وجود دارد و به بازار ما آسیب می‌زند گفت: برای جلوگیری از ارائه پوشاک ایرانی با اسم و برند خارجی راهکارهای ساده‌ای وجود دارد و تنها کافی است که اعتقادی وجود داشته باشد و بخواهیم از این وضعیت جلوگیری کنیم.

رئیس صنف پوشاک استان کرمان برندسازی داخلی را یکی از این راهکارها عنوان کرد و افزود: باید تولیدکنندگان داخلی را مجاب کرده که برندسازی کنند و البته برای ثبت برندها سختگیری نکنیم.

وی حمایت از برندهای ثبت شده و جلوگیری از فعالیت کسانی که خارج از این روال فعالیت می‌کنند را از جمله اقدامات موثر در سطح کلان دانست و گفت: در همه سطوح از تهیه و توزیع  تا بنکداری پیشنهادات و راهکاری‌هایی وجود دارد که می‌شود آن را اعمال و بازار داخلی را مدیریت کرد.

در شرایطی که به گفته کارشناسان این حوزه کیفیت پوشاک ایرانی در سطح بالایی قرار دارد و حتی می‌تواند با تولیدکنندگان سطح بالای دنیا هم رقابت کنند، تولیدکنندگان ایرانی بیش از هر چیز به حمایت ما نیاز دارند تا با افتخار به تولید کالای باکیفیت ایرانی بپردازند و آن را با اسم و برند ایرانی وارد بازار کنند.

انتهای پیام/ز/ش

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالله خسروی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با رصد و اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات هدفمند عملیاتی یک فروند شناور حامل خودروهای خارجی قاچاق توقیف شد.

وی افزود: از این شناور ۲ خودروی خارجی تویوتا لندکروز توقیف و ۲ نفر به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس نظر کارشناسان مبلغ ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد شد.

وی ضمن تقدیر از همکاری مرزنشینان گفت: برخورد قاطع و جدی با قاچاقچیان کالا و ارز نظام اقتصاد داخلی را پویا و متعادل می‌سازد و مرزبانان استان با تعامل دستگاه قضائی با پدیده قاچاق برخورد قاطعانه خواهند کرد.

کد خبر 6098074

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • توقیف ۷۳ خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در کرمان
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری